Korsan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kremalı Makarna

Aşağa gitmek

Kremalı Makarna  Empty Kremalı Makarna

Mesaj  elif Perş. Ekim 28, 2010 3:07 am

1 paket makarna,
1 küçük paket hazır krema,
1 kase mantar,
100 gr salam,
sıvıyağ,
tuz.

Kremalı Makarna - Pişirme Talimatları - Hazırlanışı - Yapılışı - Nasıl Yapılır ?
Öncelikle 1,5 litre su kaynatıp makarnaları içine atın ve 10 dakika boyunca haşlayın. Daha sonra kapaklı bir tavada sıvıyağ ve tuz ekleyerek mantarları kendi suyunda pişirin. Şerit şeklinde kestiğimiz salamları mantarlar pişmek üzereyken mantarlara ilave edin. Salam ve mantarları bir süre kavurduktan sonra üzerlerine hazır kremayı koyup bir süre daha pişirin. Daha süzdüğünüz makarnaları çok az yağda hafifçe karıştırın ve üzerine mantarlı salamlı sosu ilave edip karıştırarak sıcakken servis yapın.
Kremalı Makarna  Kremal%C4%B1-Makarna

elif
Moderatör
Moderatör

Mesaj Sayısı : 73
Kayıt tarihi : 23/10/10

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Sayfa başına dön

- Similar topics

 
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz