Rozbifli turplu dürüm
1 sayfadaki 1 sayfası
Rozbifli turplu dürüm
Malzemeler:
8 dilim rozbif
50 gram turp
100 gram krema
100 gram soğan
30 ml. sıvıyağ
1 adet kıvırcık salata
4 adet lavaş
maydanoz
tuz
karabiber
Hazırlanışı:
Turpun kabuklarını soyun, ince rendeleyip krema, tuz ve karabiberle karıştırın.
Kıvırcık salatayı yıkayıp, süzün.
Soğanı soyup, halka şeklinde doğrayın.
Yağı kızdırın, soğanları 5 dakika kavurun.
Lavaşlara sırayla krema, salata, soğan, rozbif ve maydanoz koyup sıkıca rulo yapın.
Servis yapmadan önce dürümlerin alt kısımlarını alüminyum folyo ile sarın.
8 dilim rozbif
50 gram turp
100 gram krema
100 gram soğan
30 ml. sıvıyağ
1 adet kıvırcık salata
4 adet lavaş
maydanoz
tuz
karabiber
Hazırlanışı:
Turpun kabuklarını soyun, ince rendeleyip krema, tuz ve karabiberle karıştırın.
Kıvırcık salatayı yıkayıp, süzün.
Soğanı soyup, halka şeklinde doğrayın.
Yağı kızdırın, soğanları 5 dakika kavurun.
Lavaşlara sırayla krema, salata, soğan, rozbif ve maydanoz koyup sıkıca rulo yapın.
Servis yapmadan önce dürümlerin alt kısımlarını alüminyum folyo ile sarın.
elif- Moderatör
- Mesaj Sayısı : 73
Kayıt tarihi : 23/10/10
1 sayfadaki 1 sayfası
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz